ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΙΠΟΥΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΙΠΟΥΣ

Η απώλεια του λίπους και κατά συνέπεια του βάρους είναι κάτι που απασχολεί όλους μας τόσο για την υγεία όσο και για την εξωτερική εμφάνιση. Όσοι θέλουν να ενισχύσουν τη προσπάθεια απώλειας βάρους συνήθως καταφεύγουν σε ασφαλή συμπληρώματα διατροφής, μείωσης του σωματικού λίπους, ενίσχυσης του μεταβολισμού και μείωσης της πρόσληψης θερμίδων.

Βέβαια, για να έχει κάποιος το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να συνδυάσει τέτοιου είδους προϊόντα με τα κατάλληλα τρόφιμα, πλούσια σε θρεπτικά στοιχειά και φυσικά σωματική άσκηση. Με αυτό τον τρόπο είναι εφικτή η απώλεια λίπους, διατηρώντας παράλληλα τη μυϊκή μάζα σε σταθερά επίπεδα.

Απώλεια βάρους 

Όταν αποφασίσετε να χάσετε κιλά ή απλά να ρυθμίσετε το βάρος σας, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να ελέγξετε το αίσθημα της πείνας. Τα εδικά συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν να μείνετε πιστοί στη διατροφή σας αυξάνοντας την αίσθηση του κορεσμού ενώ παράλληλα ενισχύεται η καύση του λίπους.

Υπάρχουν συμπληρώματα τα οποία βοηθούν στην οικοδόμηση των μυών και στη διατήρηση του οργανισμού σε μια σταθερή κατάσταση. Σε περίπτωση που γυμνάζεστε ενώ παράλληλα ακολουθείτε κάποια διατροφή με χαμηλές θερμίδες ή υδατάνθρακες τότε υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει ο καταβολισμός των μυών. Γι αυτό λοιπόν υπάρχουν συμπληρώματα που επιταχύνουν τη διαδικασία διάσπασης του σωματικού λίπους , επιτρέποντας στο σώμα να χρησιμοποιήσει το λίπος ως πηγή ενέργειας.

Συμπληρώματα για Αδυνάτισμα

Εάν θέλετε να πετύχετε γρήγορο αδυνάτισμα, υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν να μειώσετε τα ποσοστά λίπους στο σώμα και να αποκτήσετε ένα πιο καλοσχηματισμένο και τονωμένο κορμί. Βέβαια, η σωματική άσκηση είναι βασικός παράγοντας για την επιτυχημένη προσπάθεια απώλειας λίπους και σε συνδυασμό πάντα με την σωστή διατροφή.

Ανάμεσα στα συμπληρώματα που υπάρχουν είναι και αυτά που περιέχουν καφεΐνη, ένα ισχυρό διεγερτικό που αυξάνει τη φυσική αντοχή του οργανισμού, ενώ επιπλέον έχει θερμογεννητικές ιδιότητες και είναι διουρητικό. Επίσης επιβραδύνει την απορρόφηση του λίπους από την πρόσληψη τροφής με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί τον μεταβολισμό του επιπλέον λίπους, ώστε να μπορεί να είναι διαθέσιμη ως πηγή ενέργειας.

Συνεπώς επιταχύνεται η διαδικασία λιποδιάλυσης με στόχο ένα γρήγορο αδυνάτισμα με θεματικά αποτελέσματα.