-26%

Glutamine 300g – LookGoodNaked

27,00 20,00

Κερδίζετε: 7.00 (26%)
glutamlgn

H γλουταμίνη,

– Συμβάλλει στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών.

– Ελαχιστοποιεί τον καταβολισμό των μυών.

– Συμβάλλει στην ταχύτερη και καλύτερη αποκατάσταση

– Αυξάνει την ικανότητά σας να εκκρίνετε την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την ανάπτυξη των μυών

– Βοηθά να διατηρήσετε υγιές το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Κωδικός προϊόντος: glutamlgn Κατηγορία:

Η γλουταμίνη είναι ένα από τα αμινοξέα του οργανισμού το οποίο παράγεται από το γλουταμικό οξύ και αποθηκεύεται κατά βάση στους μύες (75%) αλλά και στους πνεύμονες, στο ήπαρ, στον εγκέφαλο και το στομάχι. Η γλουταμίνη αποτελείται κατά 19% άζωτο και αποτελεί τον κύριο μεταφορέα του αζώτου το οποίο συμμετέχει στην παραγωγή άλλων αμινοξέων, στα μυϊκά σας κύτταρα.

Τα αποθέματα της γλουταμίνης πέφτουν σημαντικά όταν ο οργανισμός βρίσκεται υπό καταβολικές στρεσογόνες συνθήκες, όπως πχ κάποια εγχείρηση ή έντονη γυμναστική.  Κατά τη διάρκεια μιας έντονης προπόνησης, τα επίπεδα γλουταμίνης στο σώμα σας εξαντλούνται σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να χρειαστεί ακόμη και 6 ημέρες για να επιστρέψουν στο κανονικό, κάτι το οποίο μειώνει τη δύναμη, την αντοχή και την μετέπειτα ανάκαμψη των μυών σας.

Επομένως αν θέλετε τη βέλτιστη δυνατή απόδοση, η αναπλήρωση των αποθεμάτων γλουταμίνης του σώματος είναι απαραίτητη για πάρα πολλούς λόγους. Αρχικά,  η γλουταμίνη συμμετέχει στην πρωτεϊνική σύνθεση και ελαχιστοποιεί τη διάσπαση των μυών. Επίσης βοηθά στη διατήρηση του όγκου ενυδάτωσης των κυττάρων και στην επιτάχυνση θεραπείας και αποκατάστασης τραυμάτων. Επομένως θα μειωθούν οι μυϊκές κράμπες ή πόνοι καθώς και η κόπωση της επόμενης ημέρας, οπότε θα μπορέσετε να κάνετε καθημερινές προπονήσεις.

Σύμφωνα με έρευνες η γλουταμίνη μπορεί να σας βοηθήσει στην αύξηση των επιπέδων αυξητικής ορμόνης η οποία βοηθά στον μεταβολισμό του σωματικού λίπους και υποστηρίζει την ανάπτυξη νέας μυϊκής μάζας.

Η Γλουταμίνη της look good naked προέρχεται από φυσικές πηγές και δεν είναι συνθετική.

Χρήση: Ιδανικά πρέπει να καταναλώνετε την γλουταμίνη αμέσως μετά την προπόνηση σας και πριν πάτε για ύπνο το βράδυ. (Δεδομένου ότι το σώμα σας μπαίνει σε ανάρρωση κατά τη διάρκεια του ύπνου, η επιπλέον γλουταμίνη θα βοηθήσει για πιο γρήγορη ανάκαμψη.)

Συσκευασία: 300 g

Γεύση: Κόκκινα φρούτα

Δείτε περισσότερα για ΑΜΙΝΟΞΕΑ!

Τρόποι παραγγελίας

1 ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ON-LINE 

Κάντε τώρα την παραγγελία σας online όλο το 24ωρο από το online κατάστημα μας.  Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το καλάθι αγορών ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος και να συμπληρώστε τα πεδία που θα σας ζητηθούν. Στην περίπτωση αγοράς μέσω Visa – MasterCard θα ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο και σας παραπέμπει στην EUROBANK. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν καταγράφονται από το yourprotein.gr, όπως αριθμοί και expdate καρτών. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με αγορές μέσω PAYPAL.

2 ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ MESSENGER

Μπορείτε με ένα απλό μήνυμα σας στο messenger μέσω του Facebook να κάνετε την παραγγελία σας με όποια προϊόντα θέλετε.

3 ΚΑΝΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Κάντε τηλεφωνικές παραγγελίες καθώς έχετε τη δυνατότητα να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία ή πρόταση έχετε. Μπορείτε επίσης να προσχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Το τηλέφωνο παραγγελιών μας είναι: 2410-410-240

4 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ E-MAIL

Κάντε τη παραγγελία σας μέσω e-mail στο: info@yourprotein.gr

Τρόποι πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημα μας, το Yourprotein.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 1. Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. Το Yourprotein έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
 2. Με πληρωμή μέσω PayPal.
 3. Με πληρωμή στην παράδοση του πακέτου (αντικαταβολή). Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€.
 4. Με κατάθεση χρημάτων στις παρακάτω τράπεζες:
 • Εθνική τράπεζαΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Εθνική: 397/698327-81
  IBAN: GR3401103970000039769832781

 

 • Τράπεζα ΠειραιώςΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Πειραιώς: 5606-019669-428
  IBAN: GR4501726060005606019669428

 

 • EurobankΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Eurobank: 0026.0217.32.0102262135
  IBAN: GR98 0260 2170 0003 2010 2262 135

Features

Manufacture: 

LookGoodNaked