night-protein_ov6t-9q
 

-20.4%

GoldTouch Nutrition Night Protein 750gr Chocolate

49,00 39,00

To night protein είναι ένας αποκλειστικός συνδυασμός συστατικών για πριν τον ύπνο και αποτελεί το κλειδί για τη νυχτερινή αποκατάσταση και την μυϊκή ανάπτυξη.

EXP. DAY:30/06/2020

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,
Περιέχει :
– πρωτεΐνη αργής αποδέσμευσης(80%)
– άλφα-GPC(Glycerophosphate χολίνης)
– GABA
– L-Ορνιθίνη

Πλεονεκτήματα:

– Αύξηση πρωτεϊνοσύνθεσης & Ελαχιστοποίηση του καταβολισμού

– Βελτιστοποιεί την φυσική παραγωγή αυξητικής ορμόνης(HGH)

– Συνεχής ροή αμινοξέων μέσα στο αίμα για πολύ ώρα μετά την κατανάλωση της

– Μέγιστη απορρόφηση των αμινοξέων

Είναι γνωστό πως ο νυχτερινός ύπνος είναι εξίσου σημαντικός με την προπόνηση για όλους μας καθώς κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο οργανισμός ρυθμίζει διάφορες λειτουργίες του (μεταβολική, ενδοκρινική, διάφορες γνωστικές λειτουργίες κτλ.), ξεκουράζει και αναπλάθει τον μυϊκό ιστό, προσαρμόζεται στα ερεθίσματα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας και αποκαθιστά.

Κατά τη διάρκεια του ύπνου μένουμε για αρκετές ώρες χωρίς τροφή. Αυτό σύμφωνα με έρευνες έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των αμινοξέων στο αίμα, κάτι που οδηγεί σε περιορισμό της πρωτεϊνοσύνθεσης και κατ’ επέκταση σε μυϊκό καταβολισμό. Η night protein περιέχει πρωτεΐνη καζεΐνης ( 80% ), η οποία χάρη στην αργή αποδόμηση και τη σταδιακή απορρόφηση της είναι ιδανική για κατανάλωση πριν τον βραδινό σας ύπνο.

Μια δόση της night protein πριν τον ύπνο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε σταθερό τον όγκο τον αμινοξέων στο αίμα και θα παρέχει συνεχή τροφοδότηση του οργανισμού με θρεπτικά συστατικά και ειδικά με πρωτεΐνη, κάτι το οποίο είναι άκρως απαραίτητο αν στόχος σας είναι η μυϊκή ανάπτυξη και η αποκατάσταση.

Επιπλέον η night protein είναι εμπλουτισμένη με:

 • άλφα-GPC(Glycerophosphate χολίνης): είναι ένας πρόδρομος της ακετυλοχολίνης(= νευροδιαβιβαστής που βοηθά στη σωστή λειτουργίας της μνήμης).  Υποστηρίζει τις διαδικασίες εγκεφαλικής λειτουργίας, βοηθά στη μνήμη, την εστίαση και την πνευματική διαύγεια. Επίσης θεωρείται ότι βοηθά στον επαρκή μεταβολισμό του λίπους.
 • γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA): νευροδιαβιβαστής ο οποίος ευνοεί τη χαλάρωση και τον ξεκουραστο ύπνο. Χρησιμοποιείται λόγω της ιδιότητας του να προάγει τη βέλτιστη φυσική παραγωγή αυξητικής ορμόνης
 • L-Ορνιθίνη: Αμινοξύ το οποίο διεγείρει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιδιόρθωση και δόμηση των μυών, καθώς συμμετέχει στον μεταβολισμό και τη σύνθεση των πρωτεϊνών. Επιπλέον συμβάλλει για ένα υγιές ήπαρ (συκώτι) και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

Συσκευασία: 750 g

Γεύση: Chocolate Dream

EXP.DAY: 30/06/2020

Δείτε περισσότερα για πρωτεΐνες!

Τρόποι παραγγελίας

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ON-LINE

Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε στο online κατάστημα, χρησιμοποιήστε το καλάθι αγορών ακολουθήστε τις οδηγίες του συστήματος και συμπληρώστε τα πεδία που θα σας ζητηθούν. Σε περίπτωση αγοράς μέσω Visa – MasterCard, ανοίγει καινούργιο παράθυρο και σας παραπέμπει στην EUROBANK. Κανένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο δεν καταγράφεται από το Yourprotein.gr, όπως αριθμοί και expdate καρτών. Το ίδιο συμβαίνει και με αγορά μέσω PAYPAL.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ MESSENGER

Μπορείτε να μας στείλετε ένα απλό μήνυμα στο messenger την παραγγελίας σας με όποια προϊόντα θέλετε.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εκτός από τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας, μπορείτε να προχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.
Τηλέφωνo Παραγγελιών: 2410-410-240

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ E-MAIL
Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο: info@yourprotein.gr

Τρόποι πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημα μας, το Yourprotein.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 1. Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. Το Yourprotein έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
 2. Με πληρωμή μέσω PayPal.
 3. Με πληρωμή στην παράδοση του πακέτου (αντικαταβολή). Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€.
 4. Με κατάθεση χρημάτων στις παρακάτω τράπεζες:
 • Εθνική τράπεζαΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Εθνική: 397/698327-81
  IBAN: GR3401103970000039769832781

 

 • Τράπεζα ΠειραιώςΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Πειραιώς: 5606-019669-428
  IBAN: GR4501726060005606019669428

 

 • EurobankΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Eurobank: 0026.0217.32.0102262135
  IBAN: GR98 0260 2170 0003 2010 2262 135