ΚΡΕΑΤΙΝΗ CREA MIX 200gr GOLDTOUCH NUTRITION
ΚΡΕΑΤΙΝΗ CREA MIX 200gr GOLDTOUCH NUTRITION
 

-45.7%

CREA Mix (200gr) Κρεατίνη – GoldTouch Nutrition

35,00 19,00

Εxpiration date: 31/08/20

noradiation  soyfree  glutenfree  gmo  nohidden  pharmaceutical  haccp  efsa

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Το CreaMix :

–    Αυξάνει την άπαχη σωματική μάζα.

–    Βελτιώνει τη μέγιστη δύναμη.

–    Βελτιώνει τη μυϊκή αντοχή.

–    Αυξάνει την αναερόβια δύναμη και απόδοση (όπως φαίνεται σε πολλές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των συνεχών αλμάτων, την άρση βαρών, το sprinting, και την προπόνηση υψηλής έντασης).

Το CreaMix είναι μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα η οποία περιλαμβάνει 10 διαφορετικά είδη κρεατίνης.

Tri-Creatine Malate,Creatine Alpha-Ketoglutarate, Creatine Orotate, Creatine Gluconate, Creatine Pyruvate, Kre-alkalyn, Creatine HCL, Creatine Citrate, Creatine Nitrate, Creatine Ethyl Ester

Ο συνδυασμός  αυτών των 10 τύπων κρεατίνης, εξασφαλίζει γρήγορη αλλά και παρατεταμένη αποδέσμευση της στους μύες , κατά τη διάρκεια της άσκησης που οι ανάγκες των μυών για ενέργεια αυξάνονται κατακόρυφα. Ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απορρόφηση η οποία θα φτάσει τη μυϊκή ανάπτυξη σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το  CreaMix  σε κύκλους με φάση φορτώματος. Με 5γρ. ανά δόση το CreaMix είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για την αύξηση του μυϊκού όγκου και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της δύναμης και της μυϊκής αντοχής και της απόδοσης γενικότερα.

Τι είναι η κρεατίνη και πως λειτουργεί;

Η κρεατίνη είναι μία ενδογενής ουσία (παράγεται από το σώμα μας) από τα αμινοξέα γλυκίνη, αργινίνη και μεθιονίνη . Επίσης λαμβάνεται και από την τροφή με την κατανάλωση κόκκινου κρέατος και ψαριών.

Εντοπίζεται στους σκελετικούς μύες, τον εγκέφαλο και σε διάφορους άλλους ιστούς. Η κρεατίνη στους μύες σχηματίζει τη φωσφοκρεατίνη (PCr), μια ουσία πολύ σημαντική για την ενεργειακή απόδοση καθώς συμβάλλει στην αναγέννηση του ΑΤΡ, το οποίο με τη σειρά του παρέχει την απαραίτητη ενέργεια σε κάθε κύτταρο. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, οι μύες απαιτούν τεράστια ποσά άμεσης ενέργειας, πολλαπλασιάζοντας την ανάγκη για ATP. Η κρεατίνη επομένως επαναπρομηθευει τους μυς με  ATP παρατείνοντας έτσι το χρόνο που μπορεί ο μυς να παράγει έργο. Αυτό σας επιτρέπει να ασκηθείτε περισσότερο και με μεγαλύτερη ένταση.

 

Συσκευασία:200γρ(40 δόσεις)

Δοσολογία

Ημέρες Άσκησης: Καταναλώστε 5γρ. το πρωί και 5γρ πριν την προπόνηση.

Ημέρες Χαλάρωσης: Καταναλώστε 5γρ. το πρωί

Συστήνεται να καταναλώνεται με χυμό ώστε να βελτιωθεί η έκκριση ινσουλίνης. (Η ινσουλίνη λειτουργεί ως ένα είδος προωθητικής αντλίας για την κρεατίνη, ωθώντας την στους μύες, βελτιώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την πρόσληψη κρεατίνης)

Τρόποι παραγγελίας

1 ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ON-LINE 

Κάντε τώρα την παραγγελία σας online όλο το 24ωρο από το online κατάστημα μας.  Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το καλάθι αγορών ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος και να συμπληρώστε τα πεδία που θα σας ζητηθούν. Στην περίπτωση αγοράς μέσω Visa – MasterCard θα ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο και σας παραπέμπει στην EUROBANK. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν καταγράφονται από το yourprotein.gr, όπως αριθμοί και expdate καρτών. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με αγορές μέσω PAYPAL.

2 ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ MESSENGER

Μπορείτε με ένα απλό μήνυμα σας στο messenger μέσω του Facebook να κάνετε την παραγγελία σας με όποια προϊόντα θέλετε.

3 ΚΑΝΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Κάντε τηλεφωνικές παραγγελίες καθώς έχετε τη δυνατότητα να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία ή πρόταση έχετε. Μπορείτε επίσης να προσχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Το τηλέφωνο παραγγελιών μας είναι: 2410-410-240

4 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ E-MAIL

Κάντε τη παραγγελία σας μέσω e-mail στο: info@yourprotein.gr

Τρόποι πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημα μας, το Yourprotein.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 1. Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. Το Yourprotein έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
 2. Με πληρωμή μέσω PayPal.
 3. Με πληρωμή στην παράδοση του πακέτου (αντικαταβολή). Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€.
 4. Με κατάθεση χρημάτων στις παρακάτω τράπεζες:
 • Εθνική τράπεζαΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Εθνική: 397/698327-81
  IBAN: GR3401103970000039769832781

 

 • Τράπεζα ΠειραιώςΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Πειραιώς: 5606-019669-428
  IBAN: GR4501726060005606019669428

 

 • EurobankΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Eurobank: 0026.0217.32.0102262135
  IBAN: GR98 0260 2170 0003 2010 2262 135

Features

Manufacture: 

GoldTouch Nutrition