ΠΡΟ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ

Πρόκειται για συμπληρώματα διατροφής τα οποία προορίζονται για λήψη πριν από την σωματική άσκηση. Τα προ-προπόνηση συμπληρώματα έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλουν στην αύξηση της ενέργειας, στην εστίαση και στην αντοχή που χρειάζεται κάποιος στο γυμναστήριο κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Όσο περισσότερο γυμνάζεται κανείς τόσο περισσότερο θα αυξηθεί και η μυϊκή του μάζα. Η χρήση των κατάλληλων προ-προπονητικών συμπληρωμάτων θα σας προσφέρει την ενέργεια που θα χρειαστείτε προκειμένου να εργαστείτε σκληρότερα.

Τα αμινοξέα, η καφεΐνη, η κρεατίνη, η β αλανίνη, οι ενισχυτές νιτρικού οξέος και τα άλλα συστατικά που περιέχουν τα προ-προπονητικά συμπληρώματα που θα βρείτε στο Yourprotein αποτελούν το ενεργειακό ερέθισμα που έχει ανάγκη ο οργανισμός προκειμένου να αντεπεξέλθει στην έντονη σωματική άσκηση.

Η λήψη των συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών πριν την προπόνηση έχει συγκεκριμένα οφέλη. Αυτά τα οφέλη περιλαμβάνουν την αύξηση της ροής του αίματος, την ενίσχυση της ψυχικής εστίασης καθώς και την παροχή της απαιτούμενης ενέργειας για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να εκπαιδεύσετε στο μέγιστο δυνατό σας.

Στην προ-προπονητική και την ενεργειακή σειρά του Yourprotein έχουμε όλα τα συμπληρώματα που χρειάζεστε για να σας απολαύσετε αυτά τα οφέλη!

Τα προ-προπονητικά βελτιώσουν την σωματική απόδοση

Η λήψη προπονητικών βοηθάει:

  • στην αύξηση της αντοχής,
  • στην αύξηση της δύναμης,
  • στην αύξηση της ενέργειας,
  • στην καλύτερη πνευματική διαύγεια,
  • στην βελτίωση των αντανακλαστικών,
  • στην αύξηση των καύσεων και
  • στην αντιληπτή προσπάθεια, με λίγα λόγια θα σας είναι πιο εύκολο να γυμνάζεστε πιο σκληρά γιατί δεν θα αισθάνεστε την κούραση με τον ίδιο τρόπο. Θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να ανταπεξέλθετε στο δύσκολο προπονητικό σας πρόγραμμα!

Pre workout και ψυχική απόδοση

Η καφεΐνη που βρίσκουμε ως συστατικό στα προ-προπονητικά συμπληρώματα, μπορεί να βελτιώσει την ψυχική απόδοση και την εγρήγορση ενεργώντας στο κεντρικό νευρικό σύστημα, σύμφωνα με τους πιστοποιημένους αθλητικούς διαιτολόγους και εκπρόσωπους της Διατροφής και Διαιτολογίας.

Εκτός από την αίσθηση ότι η προπόνησή σας είναι ευκολότερη από ότι πραγματικά είναι, μπορείτε επίσης να αισθανθείτε πιο επικεντρωμένοι στο άσκηση από ότι θα ήσασταν στην περίπτωση κατά την οποία δεν είχατε φροντίσει να καταναλώσετε κάποιο από τα προ-προπονητικά ροφήματα ή τα προ-προπονητικά συμπληρώματα.