ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ

ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ

Οι πρωτεΐνες, ως γνωστόν, αποτελούν την στοιχειώδη ουσία για κάθε ιστό και όργανο του σώματός μας. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο η ύπαρξή τους αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, την παραγωγή ορμονών και ενζύμων και την γενικότερη καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Οι πρωτεΐνες ανήκουν στην ομάδα μακροθρεπτικών συστατικών δηλαδή συστατικών όπου ένας οργανισμός χρειάζεται σε μεγάλες ποσότητες. Οι πρωτεΐνες δεν αποθηκεύονται στο σώμα μας, σε αντίθεση με τα λιπαρά και τους υδατάνθρακες, γι αυτό χρειαζόμαστε καθημερινή ανανέωση μέσω της διατροφής μας αλλά και διάφορων συμπληρωμάτων διατροφής.

Πρωτεΐνες για γράμμωση 

Οι πρωτεΐνες σε σκόνη είναι πολύ δημοφιλείς στους αθλητές αλλά και σε αυτούς που γυμνάζονται αφού μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της μυϊκής μάζας. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι πρωτεϊνών σε σκόνη, αλλά οι περισσότεροι αποτελούνται σόγια, ή γαλακτοκομικά, με ή χωρίς υδατάνθρακες και άλλα συστατικά που ενισχύουν την απόδοση, όπως η κρεατίνη, βιταμίνες και μέταλλα.

Η αυξημένη ποσότητα πρωτεΐνης μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Μελέτες έχουν δείξει πως μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και λιγότερους υδατάνθρακες μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους καθώς περιορίζει την αίσθηση της πεινάς. Μην ξεχνάμε βέβαια πως η αύξηση της μυϊκής μάζας χρειάζεται τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής, πολλές θερμίδες, πρωτεΐνη αλλά και εντατική γυμναστική.

Καθαρές πρωτεΐνες

Οι καθαρές πρωτεΐνες διαθέτουν χαμηλά ποσοστά λίπους αλλά και υδατανθράκων. Οι καθαρές πρωτεΐνες είναι κατάλληλες για αυτούς που επιθυμούν να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα σε σταθερά επίπεδα.

Επίσης, είναι αποτελεσματικές και σε περίπτωση που στοχεύετε στην απώλεια βάρους αφού μειώνουν τα ποσοστά από το λίπος που διαθέτετε. Προκείμενου ο οργανισμός σας να καλύψει την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης που χρειάζεται, τα συμπληρώματα καθαρής πρωτεΐνης θα βοηθήσουν στην γράμμωση του σώματος.

Μπάρες πρωτεΐνης

Γι αυτούς που αναζητούν νόστιμα αλλά παράλληλα υγιεινά snacks, οι μπάρες πρωτεΐνης είναι ιδανικές. Όχι μόνο είναι κάτι που θα σας τονώσει πριν η μετά τη γυμναστική αλλά παράλληλα είναι ένα υγιεινό σνακ που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς ενοχές.

Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρεθεί η κατάλληλη μορφή πρωτεΐνης μέσα στη μέρα, γι αυτό τα υγιεινά snacks που σας προτείνουμε μπορούν να αντικαταστήσουν ένα ανάλογο γεύμα. Οι μπάρες πρωτεΐνης αλλά και τα υπόλοιπα  snacks πρωτεΐνης υπάρχουν σε διάφορες γεύσεις και μπορούν να αποτελέσουν ιδανική επιλογή.

Συμπληρώματα πρωτεΐνης

Όλα τα πρωτεϊνικά συμπληρώματα διατροφής που θα βρείτε στο yourprotein.gr είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε αυτός που τα καταναλώνει, να λαμβάνει ικανοποιητική ποσότητα καθαρής και ποιοτικής πρωτεΐνης κατά την διάρκεια της ημέρας. Τα προϊόντα μας βοηθούν στην αύξηση του όγκου και της μυϊκής μάζας ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τις αθλητικές σας επιδόσεις.