ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Έχετε ξεκινήσει τη μέρα σας πηγαίνοντας στον αγαπημένο σας χώρο που είναι το γυμναστήριο, σίγουρα μαζί σας θα πρέπει να έχετε μια τσάντα γυμναστηρίου ώστε να έχετε τα απαραίτητα πράγματα μαζί σας.

Σίγουρα κάθε τσάντα γυμναστικής είναι μοναδική, περιέχει μέσα είδη αντιπροσωπευτικά των αθλητικών στόχων που έχει θέσει ο καθένας, των ειδικών δραστηριοτήτων και της προσωπικότητας σας.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια πράγματα τόσο σημαντικά που πρέπει να έχει ο καθένας μαζί του πάντα ανεξαρτήτως με το ποια δραστηριότητα θα ακολουθήσει.

1 Στην τσάντα γυμναστηρίου θα πρέπει να έχετε πετσέτα

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας πάντα μια πετσέτα γιατί χρήζει ιδιαίτερης σημασίας καθώς έχει να κάνει με την υγιεινή τη δική σας. Η πετσέτα είναι χρήσιμη ώστε να σκουπίζετε τον ιδρώτα σας, αλλά και να μην παίρνετε τον ιδρώτα κάποιου άλλου ή μεταφέρετε τον δικό σας, όταν έρθει η στιγμή να χρησιμοποιήσετε κάποια όργανα ή στρώματα του γυμναστηρίου.

2 Στην τσάντα γυμναστηρίου θα πρέπει να έχετε μια extra μπλούζα

Σίγουρα θα πρέπει να έχετε μαζί μια extra μπλούζα ώστε να αλλάξετε μόλις τελειώσετε τη γυμναστική σας και θα έχετε ιδρώσει. Αλλάζοντας ρούχα θα φύγετε στεγνοί, ενώ θα σας βοηθήσει πολύ στη περίπτωση που αμέσως μετά τη γυμναστική έχετε κάποια μικρή υποχρέωση ή μια ξαφνική πρόσκληση για ένα σύντομο καφέ με ένα φίλο.

3 Στην τσάντα γυμναστηρίου θα πρέπει να έχετε μαζί σας snacks

Εννοείται πως δε θα πρέπει να φύγετε από το σπίτι σας και να μη έχετε πάρει μαζί σας snacks. Για να τροφοδοτήσετε τον οργανισμό σας  με ενέργεια, αλλά και με όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται μετά την γυμναστική, έχετε πάντα μαζί σας τα snacks πρωτεΐνης.

Μπορείτε να καλύψετε τον αναγκαίο αριθμό υδατανθράκων και πρωτεϊνών που χρειάζεστε, λίγα λεπτά από το πέρας της άσκησης, με μια μπανάνα και μια μπάρα πρωτεΐνης ή αν χρησιμοποιείτε συμπλήρωμα διατροφής πρωτεΐνη σε σκόνη, έχετε την στο shaker σας.

4 Στην τσάντα γυμναστηρίου θα πρέπει να έχετε μαζί σας νερό

Είναι από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να έχετε μαζί σας και γι΄αυτό φροντίστε να βάζετε πάντα ένα μπουκάλι στη τσάντα σας. Μερικές γουλιές όταν νιώθετε την ανάγκη, θα σας βοηθήσουν να παραμένετε ενυδατωμένοι και να αποδίδετε καλύτερα.

5 Στην τσάντα γυμναστηρίου θα πρέπει να έχετε μαζί σας mp3 playler

Η μουσική μπορεί από τη μία να σας χαλαρώνει και από την άλλη να σας δίνει κίνητρο να συνεχίσετε πιο έντονα. Και όταν αναφερόμαστε στο γυμναστήριο, τότε χρειάζεστε το κάτι παραπάνω για να καταφέρετε να ολοκληρώσετε το σετ των ασκήσεων σας.

Ωστόσο είναι πολύ σημαντική η επιλογή της τσάντας γυμναστηρίου που θα κάνετε. Καλό είναι να επιλέξετε μία στιλάτη με αρκετές θήκες προκειμένου να φυλάξετε όλα τα αντικείμενα που θα έχετε μαζί μας.