ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ BRAIN FOOD
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ BRAIN FOOD
 

-20%

Brain Food

49,00 39,00

Φυσικό νοοτροπικό συμπλήρωμα που υποστηρίζει συνολικά τη γνωστική λειτουργία.

Βελτιώνει:

– Μνήμη και συγκέντρωση
– Εγρήγορση και διαύγεια
– Τη γενικότερη αντίληψη και πνευματική λειτουργία του εγκεφάλου

To brain Food ανήκει σε μια κατηγορία συμπληρωμάτων διατροφής νέας γενιάς, τα νοοτροπικά ή «έξυπνα φάρμακα» τα οποία ενισχύουν τη λειτουργία του εγκεφάλου, βοηθώντας στη βελτίωση της μνήμης, της εστίασης, της αντίληψης.

Το brain Food περιέχει φυσικά συστατικά, βότανα και βιταμίνες τα οποία δρουν:

 • νευρο-προστατευτικά(προστατεύουν τον εγκέφαλο σου από τη φθορά)
 • αντι-οξειδωτικά(υποστηρίζει τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης και προστατεύει από την οξειδωτική φθορά των κυττάρων)
 • ως φυσικά ηρεμιστικά (βοηθά το σώμα να προσαρμοστεί και να χειριστεί καλύτερα το στρες και μειώνει τα συμπτώματα της διαταραχής άγχους)
 • ως ενίσχυση των νοητικών λειτουργιών( μνήμη, συγκέντρωση, πνευματική εγρήγορση και διαύγεια)

 

Περιέχει:

Bacopa Monnieri είναι ένα  βότανο της Αγιουρβέδα (παραδοσιακή ινδική ιατρική). Έχει αντιοξειδωτική δράση και βελτιώνει την επικοινωνία μεταξύ των νευρώνων του εγκεφάλου. Χρησιμοποιείται ως γενικό τονωτικό της εγκεφαλικής λειτουργίας, καθώς ενισχύει τη μνήμη, και βελτιώνει τη πνευματική διαύγεια.

Ginkgo biloba Αντιοξειδωτικό βότανο πλούσιο σε φλαβονοειδή και τερπενοειδή τα οποία έχουν πλούσια αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.  Ενισχύει την ροή του αίματος στα άκρα και τον εγκέφαλο γι’ αυτό και χρησιμοποιείται για την βελτίωση και εξισορρόπηση των νοητικών λειτουργιών.

Γκουαρανά, φυτό με υψηλή συγκέντρωση σε καφεΐνη (ως εκ τούτου είναι διεγερτικό του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος), αυξάνει την εγρήγορση, βελτιώνει την πνευματική απόδοση και αυτοσυγκέντρωση. Επίσης χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ως γενικό τονωτικό το οποίο βελτιώνει την αντοχή την ζωτικότητα και ταυτόχρονα βοηθά στην απώλεια λίπους.

Ροδιόλα ροσέα, είναι ένα βότανο το οποίο μάλιστα θεωρείται και superfood, γνωστό για τις προσαρμοσιογόνους ιδιότητές του.( βοηθούν τον οργανισμό να προσαρμοστεί σε διάφορες πνευματικές και σωματικές απαιτήσεις, εξισορροπώντας το ενδοκρινικό και το νευρικό σύστημα.) Συμβάλλει στην αντιμετώπιση του stress, βελτιώνει τη διάθεση και την πνευματική απόδοση, ενώ πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι βοηθάει σημαντικά άτομα που πάσχουν από ήπιου ή μέτριου βαθμού κατάθλιψη.

Συσκευασία: 30 caps.

Δοσολογία: 1 κάψουλα την ημέρα(για άτομα έως 60 κιλά)

EXP.DAY:30/06/2020

Τρόποι Παραγγελίας

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ON-LINE

Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε στο online κατάστημα, χρησιμοποιήστε το καλάθι αγορών ακολουθήστε τις οδηγίες του συστήματος και συμπληρώστε τα πεδία που θα σας ζητηθούν. Σε περίπτωση αγοράς μέσω Visa – MasterCard, ανοίγει καινούργιο παράθυρο και σας παραπέμπει στην EUROBANK. Κανένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο δεν καταγράφεται από το BODYstore.gr, όπως αριθμοί και expdate καρτών. Το ίδιο συμβαίνει και με αγορά μέσω PAYPAL.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ MESSENGER

Μπορείτε να μας στείλετε ένα απλό μήνυμα στο messenger την παραγγελίας σας με όποια προϊόντα θέλετε.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εκτός από τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας, μπορείτε να προχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.
Τηλέφωνo Παραγγελιών: 2410-410-240

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ E-MAIL
Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο: info@yourprotein.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημα μας, το Yourprotein.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 1. Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. Το Yourprotein έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
 2. Με πληρωμή μέσω PayPal.
 3. Με πληρωμή στην παράδοση του πακέτου (αντικαταβολή). Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€.
 4. Με κατάθεση χρημάτων στις παρακάτω τράπεζες:
 • Εθνική τράπεζαΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Εθνική: 397/698327-81
  IBAN: GR3401103970000039769832781

 

 • Τράπεζα ΠειραιώςΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Πειραιώς: 5606-019669-428
  IBAN: GR4501726060005606019669428

 

 • EurobankΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Eurobank: 0026.0217.32.0102262135
  IBAN: GR98 0260 2170 0003 2010 2262 135

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πληροφορίες μεταφορικών

1 Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές συμπληρωμάτων άνω των 25 €.

2 Για παραγγελίες κάτω των 25€ το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4€. 

3 Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier ή Γενική Ταχυδρομική ή ACS.

4 Όταν ολοκληρώνεται η παραγγελία σας λαμβάνεται σχετικό email στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός της αποστολής και με ποια υπηρεσία courier έχει φύγει, ώστε να μπορείτε να δείτε οnline που βρίσκεται το πακέτο σας.

5 Αποστολή στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.  Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50 €