ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ – ΑΘΛΗΣΗΣ

Η υγεία σας είναι πάντα στα χέρια σας. Εσείς δημιουργείτε το σώμα σας με την τροφή που επιλέγεται και φυσικά με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής. Η υγεία σας, η ενέργεια σας, η ζωτικότητα σας καθώς και η διανοητική σας κατάσταση επηρεάζονται άμεσα από την διατροφή που κάνετε.

Στο Yourprotein θα βρείτε τους οδηγούς που χρειάζεστε ώστε να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα για ένα υγιές και γεμάτο ζωτικότητα σώμα και διαύγεια νου.  Υπάρχουν βιβλία άθλησης ώστε να μάθετε τι γυμναστική θα πρέπει να κάνετε και βιβλία διατροφής για τους συνδυασμούς τροφών που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Τα βιβλία διατροφής – άθλησης στοχεύουν στο να συμβάλουν σε ειδικά θέματα διατροφής και άθλησης ώστε μέσα από αυτά να ακολουθήσετε σωστά βήματα για την καλή σας σωματική και ψυχική κατάσταση.

Τι μπορείτε να βρείτε στα βιβλία διατροφής – άθληση;

Θα βρείτε σημαντικά θέματα όσον αφορά τις ενεργειακές ανάγκες του ανθρώπου του μη αθλούμενου και του αθλούμενου, τον ρόλο των θερμιδογόνων θρεπτικών συστατικών στην υγεία και στις ειδικές ανάγκες της άσκησης, καθώς και τις απαιτήσεις σε βιταμίνες, πολλά αξιόλογα συμπληρώματα διατροφής για πριν και μετά την γυμναστική, για την απώλεια λίπους καθώς και για τα αμινοξέα που χρειάζονται στον ανθρώπινο οργανισμό.

Επισημαίνονται ακόμη οδηγίες για διατροφή και άσκηση για τη μείωση του σωματικού βάρους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις διατροφικές ανάγκες του αθλούμενου στη διατροφή σε σχέση με τον αγώνα και τέλος στις ιδιαιτερότητες του κάθε αθλήματος και των ειδικών καταστάσεων των αθλητών.

Πως να κάνετε σωστή διατροφή και πως να αθληθείτε σωστά;

Θα πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε τα βασικά συστήματα ή τους ιστούς του οργανισμού σας που επηρεάζονται περισσότερο από την άθληση και μετά να μελετήσετε τα μακρο και βασικά μικροθρεπτικά συστατικά των τροφών όπως  πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, που θεωρούμε ότι παίζουν σημαντικό ρόλο για τον οργανισμό των αθλητών, καθώς και στο νερό.

Στα χρήσιμα βιβλία διατροφής θα βρείτε υποδείγματα διατροφικών προγραμμάτων που αντιστοιχούν σε 5 βασικές κατηγορίες αθλημάτων, ειδικά για την αγωνιστική περίοδο τόσο κατά την ημέρα του αγώνα, όσο και για τις προπονητικές αλλά και για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του οργανισμού των αθλουμένων.

Ωστόσο θα δείτε τα πιο σημαντικά αθλητικά συμπληρώματα διατροφής και αν κάποια απ’ αυτά μπορούν να αποδώσουν ως εργογενετικά βοηθήματα αποτελώντας ένα αξιόπιστο ανάχωμα κατά της φαρμακοδιέγερσης.

Τα ειδικά βιβλία διατροφής – άθλησης του Υourprotein μπορούν να σας βοηθήσουν ώστε να ακολουθήσετε σωστά κάποια βήματα για την διατροφή και την υγεία σας πάνω από όλα.